Rekkverk

Trappegelender kan produseres i ulike kvaliteter i forhold til de ytre påkjenninger de skal tåle.

Gelender i stål eller treverk produseres etter spesifikasjon og ønsker fra kunde. Trappegelender kan produseres i ulike kvaliteter i forhold til de ytre påkjenninger de skal tåle. Lonbakken Mekaniske Verksted AS har alle nødvendige godkjenninger for produksjon av trapper og gelender.

Vi kan produsere ferdige trapper med gelender klare for montasje.

Lonbakken Mekaniske kan produsere ståltrapper og gelender i kombinasjon med ulike typer glass, ulike typer treverk og selvfølgelig i ulike farger og kvaliteter.

Et målsatt tegningsgrunnlag er det beste utgangspunkt for å kunne gi et pristilbud på trapp og gelender. Eventuelle ønsker om pulverlakkering i RAL-farger er også nyttig å få oversendt.

Etter avtale besørger vi også transport og montasje av trappen.

Lonbakken Mek Verksted AS
Lonbakken Mek. Verksted AS har i en årrekke levert komplette stålbygg, ståltrapper, byggdetaljer og spesialkonstruksjoner i stål til offentlige og private anlegg, slik som kraftverk, oljeindustri og byggesektoren. Vi har et solid og sertifisert personale som garanterer for kvalitet og leveransepresisjon.

Lonbakken Mek. Verksted A/S

Skansen 20A
2670 Otta

+47 61 23 55 70

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Man - fre: 7:00 - 15:00

Kontakt oss: