Håndløper

Håndløper i stål produseres etter spesifikasjon og ønsker fra kunde.

Håndløper i stål produseres etter spesifikasjon og ønsker fra kunde. Håndløperene kan produseres i ulike kvaliteter i forhold til de ytre påkjenninger de skal tåle. Lonbakken Mekaniske Verksted AS har alle nødvendige godkjenninger for produksjon av trapper, gelender og håndløpere.

Vi kan produsere ferdige trapper med håndløpere klare for montasje.

Lonbakken Mekaniske kan produsere ståltrapper og stålhåndløpere i kombinasjon med ulike typer glass, ulike typer treverk og selvfølgelig i ulike farger og kvaliteter.

Et målsatt tegningsgrunnlag er det beste utgangspunkt for å kunne gi et pristilbud på trapp og håndløpere. Eventuelle ønsker om pulverlakkering i RAL-farger er også nyttig å få oversendt.

Etter avtale besørger vi også transport og montasje av trappen.

Lonbakken Mek Verksted AS
Lonbakken Mek. Verksted AS har i en årrekke levert komplette stålbygg, ståltrapper, byggdetaljer og spesialkonstruksjoner i stål til offentlige og private anlegg, slik som kraftverk, oljeindustri og byggesektoren. Vi har et solid og sertifisert personale som garanterer for kvalitet og leveransepresisjon.

Lonbakken Mek. Verksted A/S

Skansen 20A
2670 Otta

+47 61 23 55 70

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Man - fre: 7:00 - 15:00

Kontakt oss: